پوچ ترین قوانین در والیبال
قوانین والیبال برای تضمین انصاف، ایمنی و عادلانه بودن بازی طراحی شده است. تغییراتی در قوانین والیبال ممکن است برای بهبود گیم پلی، افزایش علاقه تماشاگران یا انطباق با روندها و تکنولوژی مدرن ایجاد شود.
مقدار
داوران قوانین مینی در والیبال را نمی دانند
این اتفاق می افتد که حتی داورانی که مسابقات تیم های حرفه ای والیبال را قضاوت می کنند، تمام نکات ظریف قوانین را نمی دانند. و در مورد آماتورهای معمولی و بازیکنان تازه کار چه می توانیم بگوییم. والیبال یکی از سخت ترین ورزش های گروهی است که اغلب افراد مبتدی را مرعوب می کند و میل به جدی گرفتن بازی را از آنها سلب می کند. وقتی قواعد بازی را از بیرون ارزیابی می کنیم، سوالات زیادی در مورد مناسب بودن برخی نکات مطرح می شود.
تعیین سطح
بیایید به یکی از دشوارترین موضوعات در والیبال برای مبتدیان نگاه کنیم - شکل گیری.
به نظر می رسد پیشنهاد تقسیم زمین به خطوط جلو و عقب دارای منطقی با هدف بهبود گیم پلی در والیبال است. این روش میتواند با رهایی از مسافتهای طولانی بین خطوط جلو و عقب به کاهش فشار فیزیکی روی ستترها کمک کند که در نهایت میتواند کیفیت و کارایی بازی آنها را بهبود بخشد.
تقسیم زمین همچنین میتواند بازی را استراتژیکتر کند، زیرا تیمها مجبور خواهند شد نیروها و منابع خود را با دقت بیشتری بین خطوط جلو و عقب تقسیم کنند. این ممکن است انواع تاکتیکها و استراتژیها را تشویق کند که والیبال را به ورزشی جذابتر و پویاتر تبدیل کند، اما اجرای چنین تغییراتی در قوانین مستلزم بحث و ارزیابی دقیق از پیامدهای احتمالی است. توجه به این نکته حائز اهمیت است که والیبال ورزشی با تاریخ غنی و سنت های جا افتاده است و هر تغییری باید با تعادل بین نوآوری و حفظ جوهر بازی ایجاد شود.
بازیکن مهاجم
اگر لیبرو توپ را در خط جلو پاس داده باشد، بازیکن مهاجم نمی تواند توپ را بالاتر از بالای حمله بزند. او فقط می تواند پاس کم، پاس با ضربه یا سر را انجام دهد. چرا لیبرو در این مورد محدود است؟ چرا لیبرو نمی تواند حمله کند؟ لیبرو باید بتواند پاس خوبی به مهاجمش بدهد. همچنین، من با قانون تعویض انحصاری لیبرو موافق نیستم. اگر بازیکنی در آن پست به هر دلیلی نتواند به بازی ادامه دهد، هر بازیکن دیگری باید جایگزین او شود. چرا لیبرو نمی تواند جای بازیکنان مهاجم را بگیرد، حتی اگر فقط پنج بازیکن یا کمتر باقی مانده باشند؟ در چنین شرایطی تیم ناقص اعلام می شود و خود به خود بازنده می شود.
سرو دوم
از آنجایی که اخیراً در مورد انتقال صحبت کردیم، اجازه دهید به این موضوع بازگردیم. تخلفی وجود دارد که به آن خطای دنده دوم می گویند. چه چنین قوانینی به طور رسمی ایجاد شده باشند یا نه، به عنوان یک تکل یا لمس دوگانه تلقی می شود. اگر بپذیریم که تکل زدن توپ آن را نگه نمی دارد، می تواند به طور جدی بر مسدود کننده ها تأثیر بگذارد و زندگی را برای بازیکن ها آسان تر کند.
درباره دو بار ضربه زدن
به عنوان یک قاعده، این یک نقض نسبتا مبهم است. در چنین شرایطی تیم بدون پاس با کیفیت می ماند و یک امتیاز از دست می رود. شخصاً به نظر من چنین ایراد فنی جزئی نباید عواقب شدیدی داشته باشد. این بیشتر فرصتی است برای یادآوری حضور قاضی تا هر چیز مفیدی.
در مورد گرفتن توپ در حین پاس
تصور کنید برای اولین بار برای تماشای مسابقه والیبال آمده اید و پس از چنین اقدامی مسابقه متوقف شده و به تیم مقابل امتیاز داده می شود. شما تعجب خواهید کرد که چه اتفاقی افتاده است. البته نه، بدون این سوت می توانستیم کار کنیم. تنبیه یک نقطه برای لمس کمی نرمتر، به نظر من، تصمیم بسیار عجیبی است.
اخیراً بسیاری از قوانین شروع به ساده سازی کرده اند ، اما این هنوز در مورد لمس صدق نمی کند. در اینجا، برعکس، سخت تر شد. اگر قبلاً لمس کردن تنها قسمت بالایی مش بین آنتن ها ممنوع بود ، پس از گذشت زمان کاملاً غیرقابل تعرض است. این نیز یک تصمیم نسبتاً بحث برانگیز است.
بررسی